Skip to main content Skip to search

Over Ons

VvE Partner is op 1 november 2003 gestart als beheerorganisatie voor VvE´s. VvE Partner bezit binnen de organisatie de benodigde ervaring in de vastgoedsector. Door het aantrekken van gekwalificeerd personeel is de kennis en ervaring aanwezig die noodzakelijk is om de organisatie van VvE Partner, gespecialiseerd in het beheer van onroerend goed, optimaal te laten functioneren.

VvE Partner is gevestigd in Utrecht en concentreert zich voor het VvE beheer op de regio Midden Nederland. Zo beheren wij onder andere Verenigingen van Eigenaren in Utrecht, Nieuwegein, Houten, Bilthoven, Amersfoort, Woerden, Bunnik, Breukelen, Den Dolder en Soest.

Goede communicatie tussen VvEbeheerder en het bestuur is één van de prioriteiten van VvE Partner. In een eerste ontmoeting met één van de medewerkers zult u dit direct merken. Duidelijkheid creëren, betrouwbaar zijn en u het werk uit handen nemen, is voor ons bedrijf vanzelfsprekend. VvE Partner is een beheerkantoor waarbij service en bereikbaarheid voorop staat. Daardoor zal de kwaliteit te allen tijde voorrang hebben ten opzichte van kwantiteit.

VvE Partner onderscheidt zich als een kleinschalig kantoor voor grotere maar ook voor kleinere Verenigingen van Eigenaren. Kortom beheer voor alle Verenigingen van Eigenaren.

VvE Partner werkt voor het VvE Beheer met zogenaamde “Basisdiensten” en “Aanvullende diensten” De aanbieding die we doen, betreft die voor de basisdiensten. Aanvullende diensten kunnen in overleg worden afgenomen. In grote lijnen omvatten de basisdiensten het verenigingsbeheer, het administratief beheer en het financieel beheer alsmede de meldingen van het klein onderhoud. VvE Partner heeft onder andere een 24-uurservice voor calamiteiten bij onderhoudsklachten.

Het tarief voor de basisdiensten bestaat uit een diverse elementen van prijsopbouw. Hierbij kunt u denken aan de bestuurs- c.q. ledenvergadering, het opstellen van de notulen daarvan, de jaarrekening samenstellen, het prolongeren van een nieuwe incassoperiode, de betalingsherinneringen, de hoeveelheid facturen en daarmede verband houdende betalingsopdrachten, de hoeveelheid post en archief, onderhoudsopdrachten, etc. maar ook 24-uurs service onderhoud en afhandeling van onderhoudsklachten.
Het basispakket is geheel transparant. Wij hebben deze dusdanig zorgvuldig samengesteld om u te ontzorgen.

Bij VvE Partner is gediplomeerd bouwkundig personeel binnen de organisatie aanwezig om o.a. bouwkundige problemen op te lossen of om u van advies te voorzien. Indien gewenst bieden wij de mogelijkheid om een MeerJarenOnderhoudsPlan (MJOP), voor een periode van 15-25 jaar, voor u op te stellen.

In de Algemene Voorwaarden staan zowel de basis- als de aanvullende diensten uitvoerig beschreven.