Skip to main content Skip to search

Certificering

Kwaliteit, service en de juiste dienstverlening spelen een belangrijke rol bij de keuze van een Vereniging van Eigenaren voor een VvE-beheerder.

Maar hoe weet u of een VvE-beheerder goede kwaliteit levert en hoe kiest u de juiste VvE-beheerder?

Om u te helpen bij het maken van die keuze heeft VvE Partner ervoor gekozen om haar gehele organisatie te laten doorlichten door de specialisten van VVErtimago met als doel het VVE Beheerder OK certificaat te behalen waardoor u verzekerd bent van kwaliteit, service en de juiste dienstverlening.

VvE Partner is gecertificeerd met het VvE Beheerder OK certificaat, wat inhoudt dat wij als beheerorganisatie zijn getoetst op o.a. deskundigheid, organiserend vermogen en integriteit en dat wij werken conform de eisen zoals deze zijn vastgelegd in het Reglement van Eisen die speciaal is ontwikkeld voor VvE-beheerders.
Dit certificaat toont aan dat wij de belangen van de VvE’s en haar individuele leden op een professioneel verantwoorde manier behartigen.

Jaarlijks wordt door de Stichting VVErtimago gecontroleerd of VvE Partner blijft voldoen aan de gestelde eisen.

Het VvE Beheerder OK certificaat is een initiatief van Stichting VVErtimago met als voornaamste doel onderscheid te kunnen maken in het begrip “levering van kwaliteit”. De Stichting VVErtimago wil met het VvE Beheerder OK certificaat een blijvende bijdrage leveren aan het verbeteren van de VvE-beheerder. Dit door middel van het ontwikkelen en het kunnen toekennen van een landelijk keurmerk aan VvE-beheerders, op grond van een praktisch toepasbare, marktconforme en transparante kwaliteitsmeting. De Stichting heeft geen winstoogmerk en streeft ernaar om aan zoveel mogelijk VvE-beheerders het label te kunnen uitreiken.

Meer informatie over VVErtimago vindt u op http://www.vvertimago.nl/