Skip to main content Skip to search

Geschiedenis

VvE Partner is door de heer Spansier per 1 november 2003 gestart als beheerorganisatie voor Verenigingen voor Eigenaren als gevolg van het beëindigen van beheeractiviteiten door zijn toenmalige werkgever. VvE Partner bezit binnen de organisatie de nodige ervaring. Door het aantrekken van gekwalificeerde bouwkundige accountmanagers, is de kennis en ervaring aangevuld die noodzakelijk is om de organisatie van VvE Partner, gespecialiseerd in het beheer van Verenigingen van Eigenaren en onroerend goed, optimaal te laten functioneren. Daarnaast zijn enkele medewerkers aangetrokken om de financiële, beheers- en administratieve processen voor de Verenigingen van Eigenaren te ondersteunen. Momenteel zijn 9 personen werkzaam om de dienstverlening van VvE Partner vorm te geven.

Klanten

Een flink aantal Verenigingen van Eigenaren heeft sinds de start van VvE Partner de weg naar onze organisatie gevonden en VvE Partner het vertrouwen gegeven om het beheer bij hen onder te brengen. Het aantal Verenigingen van Eigenaren is gestaag gegroeid en zal zich mogelijk nog verder ontwikkelen. VvE Partner wil zich echter blijven onderscheiden als een kleinschalig kantoor voor grotere maar ook voor kleinere verenigingen van eigenaren.

Waarom wij?

Goede communicatie tussen beheerder en het bestuur is één van de prioriteiten van VvE Partner. Zo wordt er 1 accountmanager aangesteld als vast aanspreekpunt voor de Vereniging van Eigenaren. Transparant zijn, proactief zijn, duidelijkheid creëren, betrouwbaar zijn, klantgericht zijn, afspraken nakomen, optimale kwaliteit leveren, betrokken zijn en u het werk uit handen nemen, is voor ons bedrijf vanzelfsprekend. VvE Partner is een beheerkantoor waarbij service en bereikbaarheid voorop staat. Daardoor zal de kwaliteit te allen tijde voorrang hebben ten opzichte van kwantiteit.

Voor meer redenen klikt u hier.