Skip to main content Skip to search

VvE Beheer Nieuwegein

Op zoek naar een VvE beheerder die uw Vereniging van Eigenaren uit Nieuwegein gaat beheren?

Vanaf € 8,00 excl. BTW per maand/per appartement uw VvE professioneel en betrouwbaar laten beheren?

VvE Partner B.V. is een dynamische organisatie die zich richt op het beheer van onroerend goed voor Verenigingen van Eigenaren (VvE’s) maar ook op het onroerend goed van particulieren of particuliere organisaties.

Het beheren van appartementengebouwen is een verantwoordelijke en ook een tijdrovende zaak die de nodige kennis en professionaliteit met zich meebrengt.

Velen beloven professioneel en betrouwbaar VvEbeheer.
VvE Partner B.V. garandeert professioneel en betrouwbaar VvEbeheer.

VvE Partner B.V. is sinds 2003 dé VvE beheerder in Utrecht, Nieuwegein en omstreken voor betrouwbaar beheer voor Verenigingen van Eigenaren. Wij verrichten betrouwbare diensten tegen een scherpe prijs  en nemen al uw VvE-zorgen uit handen op het gebied van verenigingsactiviteiten, financiële diensten, administratieve diensten, bouwkundige diensten maar ook (meerjaren) onderhoudsdiensten. De begeleiding van het planmatig onderhoud is bij ons in goede handen.

Wij werken niet alleen met een helder pakket van “standaard” of zogenaamde basisdiensten, maar kunnen dit pakket naar behoefte van de vereniging aanpassen naar minder maar ook naar meerdere diensten. Wij bieden totaal VvE beheer.

Aanvullende diensten, waaronder een groter aantal bestuurs of ledenvergaderingen, worden geheel naar de wens van de vereniging aangepast.

De diensten van VvE Partner B.V. worden ondersteund door het softwarepakket Twinq.

VvE Partner B.V. onderscheidt zich als een kleinschalig kantoor voor grotere maar ook voor kleinere Verenigingen van Eigenaren. Kortom beheer voor alle Verenigingen van Eigenaren.

VvE Partner B.V is aangesloten bij de branche-organisatie VvE Belang.

VvE Partner B.V.is gecertificeerd met het VvE beheerder OK Label
 
VvE Partner is B.V. als aangesloten instelling bekend bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM) onder de collectieve vergunning met nummer 12004748