Skip to main content Skip to search

Waarom wij

Bent u er ook klaar mee dat uw VvE beheerder niet naar uw wensen luistert, zijn zin doordrijft en doet wat hij zelf wil?

VvE Partner is een VvE beheerder die wèl luistert naar de wensen van uw VvE.

Een VvE die financieel gezond is en technisch in topconditie verkeert heeft een meerwaarde voor uw woning. VvE Partner heeft de expertise om uw VvE in alle facetten van VvE-beheer te ondersteunen en te adviseren om die meerwaarde te behalen.

Wij drijven onze zin niet door en luisteren naar de klant. Een VvE beheerder is immers een dienstverlenende partij met een maatschappelijk belang. Wij adviseren en ondersteunen u graag zodat u woont zoals u dat wenst.

VvE Partner is proactief, adviseert over alle VvE zaken en draagt zorg voor juiste uitvoering van dienstverlenende partijen. Wij denken vóór u mee en met u mee zodat u de juiste keuzes kunt maken.

Omdat VvE Partner niet gebonden is aan partijen kunnen wij uw VvE  onafhankelijk ondersteunen.
VvE Partner heeft een lijst van dienstverlenende partijen welke naar tevredenheid van diverse VvE’s functioneren maar is daar niet aan gebonden.  Indien de VvE  tevreden is over een partij, welke de werkzaamheden prima uitvoert, zal VvE Partner nimmer trachten om u een andere partij aan te laten stellen. Bent u ontevreden over een partij dan staan wij u graag bij.

De lijnen zijn bij ons kort. Er wordt een vaste accountmanager aangesteld als vast aanspreekpunt voor de VvE. Hiermee is er direct contact met het bestuur/VvE.

Wij hebben een goede bereikbaarheid. Ons kantoor is centraal gelegen en zowel met het openbaar vervoer en de auto goed bereikbaar. Telefonisch zijn wij 24 uur per dag bereikbaar en wij hebben geen keuzemenu’s waardoor u onnodig lang moet blijven wachten. Voor calamiteiten buiten kantooruren kan het vaste nummer worden gedraaid. De meldkamer zal de klacht opnemen.

Een melding kan ook via de website worden gedaan. Voor informatie over uw VvE heeft u de beschikking over een eigen intranetsite.

Verder zijn wij klantvriendelijk en servicegericht, maken wij goede jaarverslagen, hebben wij bouwkundige/technische expertise en voeren wij een strak debiteurenbeheer.

Onze kernwaarden zijn:
Klantgericht zijn, Betrouwbaar zijn, Afspraken kom je na, Optimale kwaliteit leveren, Betrokken zijn, Kennis delen, Verplaats je in de klant hoe zou je het thuis willen, Plezier straal je uit.

Daarom is VvE Partner dé Partner voor uw VvE.

Is uw interesse gewekt? Klik op de Offertebutton op de homepage voor een vrijblijvende prijsopgave.